Kära 7-8 åriga Malin

Malin Alenius 15 augusti, 2017

Det är Okej att vara annorlunda jag har insett det nu. Skit i vad andra säger du duger som du är. Jag har Diagnoserna ADD/utistiska drag . Fick göra utredning på äldre dar. Och är nästan glad för det. Jag har varit mobbad sedan lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet. I Lågstadiet tyckte pojkarna och även flickorna att jag va ett perfekt offer att både reta och stöta ut. Bara för att jag va nog lite annorlunda redan då. Jag gillade en kille i sexan men när jag visade vad jag kände skrattade hela klassen åt mig. Varje gång jag skulle till skolan fick jag en klump i magen. I mellanstadiet blev det inte heller bättre bara för att jag va annorlunda och gick i särklassen så va jag ett perfekt offer att retas med. När jag hade gått halva 9:an flyttade jag till en annan skola. Där fick jag också gå i särklass men det blev bättre och fick mycket nya kompisar, och även pojkvänner. När jag började gymnasiet blev det lite bättre fick mycket nya kompisar. Och nu sket jag i vad andra sa om att vi gick i en “speciell” klass. Men detta är min lilla berättelse. Tack// Malin


Lämna ett svar

Your email address will not be published.