Livet Blir Bättre på Stockholm Pride 2019

Så var det att våga komma ut

I elva känslostarka avsnitt delar HBTQI-profiler som artisten Gabriel Fontana, Youtube-profilen Victoria Harrysson, underkläder-designern Anton Hörnfeldt och artisten Sarah von Reis med sig av sina komma ut- stories. Söndagen den 28 juli släpps hela tredje säsongen av podcasten Livet blir bättre. Du hittar alla avsnitt här.

Det känns enormt viktigt att få vara med och lyfta HBTQI-personers erfarenheter av att komma ut, och diskutera de utmaningar som fortfarande många står inför. För mig själv har det varit en lång och stundtals tuff resa att vara öppet homosexuell och jag hoppas att dessa berättelser kan styrka den som känner sig ensam, säger Andreas Jonsson, föreläsare och initiativtagare till projektet Livet blir bättre. 

 

 

Öppen föreläsning med Andreas Jonsson

I samband med LIVEpodden fredagen den 2 augusti kommer Andreas Jonsson även föreläsa om sin resa att komma ut. I föreläsningen “När bollen inte är rund” så berör Andreas grupperingar, normer, genus, kräkningar, HBTQ, rasism och fördomsproblematik. Fokus under hela föreläsningen är “Make the change” – att göra något.

Förändring sker genom att man GÖR, inte genom att man enbart önskar att det skulle ske. I föreläsningen delar Andreas med sig om sin personliga resa i utanförskap och den starka längtan att passa in i en miljö där han inte kände att han gjorde det.

Var: Hotel Clarion Sign
När: Fredagen den 2 augusti
Tid:
15:00 (kom i god tid)

Eventet är kostnadsfritt, men du behöver ha biljett då det är begränsat antal platser. Biljett bokar du nedan:

Livepodd på Clarion Sign

Fredagen den 2 augusti kommer vi i samarbete med Clarion Sign sända LIVE, mitt under Stockholm Pride. En livepodd där vi öppnar upp för samtal om hur det är att vara HBTQI person i Sverige 2019, diskuterar om man behöver komma ut år 2019 i Sverige. Samtalet kommer vara mellan Andreas och gäster som är öppet HBTQ-profiler.

Var: Hotel Clarion Sign
När: Fredagen den 2 augusti
Tid:
16:00 Mingel med bubbel & babbel
17:00 Livepodd 

Eventet är kostnadsfritt, men du behöver ha biljett då det är begränsat antal platser. Boka din biljett här: